onsdag 5 januari 2011

Shakit baby

Igår tog jag ett stort steg i mitt liv..... å va dramatiskt de lät :)
Jag gick in på Xtrawaganza!! Med Xtrawaganza äter man pulver och soppor till man nått sin målvikt. Sen trappar man försiktigt upp med mat.

Så idag är det min första dag med bara shakes och soppor.
Detta är anledningen till att jag slutade dricka cola och resten av familjen slutat med godis och läsk, för att underlätta för mig som inte får äta nått av de.....

Det har gått så mycke bättre i da en jag trodde de skulle gå.
Vist jag har varit hungrig, visst shakes å sopporna är ju inge vidare gott, men jag har överlevt. Inte alls godissugen, inte grinig eller matt som ja trodde att jag skulle vara!!
Jag känner mig faktiskt väldigt stolt över mig själv. Jag kommer klara detta, om ca 15v kommer jag vara 22kg lättare!!



De här va min sista måltid igår, jag kunde inte låta bli, ja va "tvungen" att äta lite sockerkaka. Varm go underbart god sockerkaka. Men men, de va igår de :)

4 kommentarer:

Susanne sa...

Lycka till!
På lördag blir min första cola-fria dag (tänkte ta huvudvärken under helgen..)Varför dricker vi något som ger oss huvudvärk när vi låter bli, är inte det en rätt så stor varningssignal?
Tack för inspirationen!

Kajsa! ^^) sa...

Och sockerkakan va jätte goood!! =D
Men jag tycker du är jätte vacker presis som du är nu!!
Och hur du en ser ut! ^^) <333
Älskar dig!! <3333

Marita sa...

Låter som en diet liknande Cambridge!! Jag gick ned 29 kilo i våras och har lyckats hålla vikten ganska bra. Lycka till och svält på för du blir nöjd sedan!!//Marita

Karin sa...

hej marita!

ååååå va duktig du har varit!!!
Jag hoppas verkligen att jag kommer bli lika duktig som du å gå ner. Här om kvällen fick jag för mig att jag inte skulle gå ner nått...... usch hemska tanke att pulvra å inte lyckas!

Jag kör extravganza, de e nog som cambridge :)

Kram Karin