måndag 9 maj 2011

Bröllop



I fredags va de min och Mickes 5 åriga bröllopsdag!!
Vi firade med skumpa och att alla fick välja vilken mat de ville ha :) Barnen valde MC Donald, Micke indiskt och jag thimat :)
Present fick ja också. Micke fiska fram en present ur sin skolåda i garderoben :) Jag fick en ögonskugga från cliniq och en maskara från kanebo!! MAskaran kostade 400 kr!!! Galning! Först tänkte jag att den kommer jag aldrig våga anväda, sen kom ja på att jag ska ju tänka tvärt om!!! Den ska jag jämt anväda!





Min mamma hämtade mig efter jobbet och vi åkte runt halva tvällen och köpte bla blommor och skor till tjejerna. Efter maten började jag med buketterna. En till mig, varsin till tjejerna, en liten till Rasmus som också ville ha bukett och de är ju klart han får de :) Å en till min syrra.



Rasmus har varit sjuk i veckan, de började med feber och slutade med kräk, men kräksjukan brukar väl man inte ha i maj, så jag vet inte vad de e han dragit på sig :( Han va så slut på kvällen att han somnade på golvet medans jag gjorde buketterna!



Våra ringar! Jag hade köpt en ny till Micke, jag har smusslat och gömt. Han fick inte se den förens jag trädde den på under sermonin.... MEN den va för stor!!! :( Han kan inte ha den å den!


Så va de dax för en ny bröllopsdag (inte alla som har två :)

På morgonen kom världens bästa frissa anso och fixa mitt hår.

Men först bjöd vi henne på frukost! Vi hade så mysigt.


Dock tog håret liiiiite längre en vi beräknat... å ja trodde att jag skulle kunna sminka mig under tiden hon fixa mitt hår, vilket inte gick, så vi kom ivåg ca 40 min senare en beräknat!!

När vi då äntligen kommit i väg VÄLDIGT sena kom jag på att vi glömt buketterna!!! Fan vilken klassiker! Så vi fick vända och hämta dom! Vilket slutade me att vi blev 1 timme sena till sermonin!!! GHelt sjukt! Jag har aldrig varit me om liknande. Tur att de "bara" va fotografen Åsa och vigselförättaren Helena som stod och vänta på oss å inte en massa gäster!





Madicken lånar Mickes kavaj medans vi fotrograferar lite.



Den som tror att bröllopsfotograf är ett glammigt jobb tror helt fel!!

Stackars Åsa krälade runt i jakten på den bästa bilden :)






Micke börjar tycka ja e tung att bära på, men Åsa får honom att släpa runt på mig en liten stund till :) Stackars Micke, men va gör man inte för kärleken och en bra bild :)


I rätt tid kom vi dock till motagningen däe våra nära och kära så småningom gjorde oss sällskap






Bästaste vännen Frida hade doppat jordgubbar till oss :)



Maria (en av våra bagare) hade på morgonen fixat våra tårtor, de är hon som har gjort alla rosor och dekoren på alla tårtor. Lotta en av de andra bagaran hade gjort brudparet i marsipan.

Den stora sockerrosen på den översta tårtan hade Sofies (en av tjejerna på jobbet) pappa gjort!


Sanny solstrålen fin som vanligt! Å hennes mamma va så snygg att jag börja gråta!!!



Finaste Rasmus med bus i blicken.......



Få bort plasten runt smörgåstårtorna va inte de lättaste!




Dagens minstaste å sötaste gäst!! Elvin, men han va inte så impad av bröllop och sov sig igenom hela dagen :)





Buskillen igen! Honom hade ja ingen som helst koll på! Men som tur va så tog fotografens man Rikard hand om alla barnen, han fick bli dagens "barnflicka" ;)



Här är brudparet som Lotta gjorde i marsipan


Å rosen som Sofies pappa gjort












På kvällen åkte vi till Golden Hits, åt mat och kollade på 80tals showen



Jag ( å jag hoppas dom andra me som va med) hade en sjukt rolig kväll!!!!






Jag och mina manboys Micke och Kalle


Vi hade en fantastisk dag! Helt klart den bäste i vårat gemensamma liv ( om man inte räknar med Rasmus förlossning som slår allt)

Nästan allt gick som de skulle, solen sken, våra allra bästa vänner/familj va me och förutom att jag gång på gång grät bort allt smink av lycka och att vi va sena till sermoni så va dan perfekt!!!

TACK alla underbara som kom och delade dagen med oss!! Och tack för all presenter!

Jag kommer aldrig glömma denna dan! Om ni tycker att de är dåligt med bilder eller bra bilder så är de för att bilderna kommer från Jessicas mobilkamera och resten har Kajsa tagit. Mer och bättre bilder kommer när fotografen lämnat sina bilder till mig.

3 kommentarer:

Jessica sa...

De va en ära att få vara med er denna dag. Love U min vän <3

Anonym sa...

Å vilka härliga bilder, jag ser fram emot att få se ännu fler :) tack för en superfin dag <3 <3 <3
Kramar till er båda från Helena

Anonym sa...

Vilka fina bilder :) Ser fram emot att få se ännu fler foton från er dag. Tack för att vi fick komma och njuta av den tillsammans med er <3 Kram Helena