torsdag 25 oktober 2012

Stanna gärna i magen en vecka till....


Höst höst höst! :) vackra höst! Inte för att jag ser så mycke av den, tyvärr, för jag älskar verkligen hösten. Men jag sitter mest här hemma och ugglar....
Idag åt jag dock lunch med två av mina arbetskamrater! Så jag kom ut en stund och fick njuta av den friska luften och dom vackra höstfärgerna! Underbart! Och det var så kul att få träffa lite folk och snacka lite skit :)

Igår började jag att packa BB väskan, mina och bebis kläder är nedpackade. Men det fattas lite. Micke har inte packat ner nått... skulle inte förvåna mig om han kommer springa runt samma dag och slänga ner saker :) jag måste köpa deoderanter, tandborstar, tandkräm, anmingsinlägg och gärna en bebisfilt.

 Undra om det är för att jag packat väskan som jag i kväll har haft så ont! Har legat i soffan och varit rädd. Rasmus har varit så go och värmde vetekudde till mig. Så skönt, me löööve vetekudde.
Jag vill verkligen inte ha bebis nu, det är därför jag är så rädd. Jag går in i vecka 38 i morgon och hoppas hoppas att jag går minst en vecka till.

 Här om dan hade jag sjukt ont i ena sidan av magen. Det enda som hjälpte va om ja fick lägga upp magen på Mickes fot, så han liksom sparkade bort det onda. Knasigt!

Förra fredan hade Kajsa ledigt. Vi passade på att förlja med mormor och morfar till Nacka Forum, morfar skulle köpa en kavaj. Kajsa och jag hade nog hoppats på att vi skulle kunna kolla i lite butiker..... men effektiva morfar var färdig på två röda. Men lite hann vi att shoppa :)
 Morfar bjöd på lunch :)
Ica hade redan förra veckan plockat fram julgrejerna...
jo, jag är jultokig, men man kan väl få liiite haloween innan julen kommer :)

 Min fina kusin Hedda jobbar på en tidning i Norge. Kamille heter den och är som Svenska Amelia.
Förra veckan vaknade jag och va sååå sugen på varm choklad med grädde. Vilket jag gjorde när det var dax för lunch. Jag tog en sväng ut till brevlådan. Där låg ett stort paket, i låg tre tidningar!
Hedda hade skickat tre av dom tidningarna hon jobbar med! Vanliga Kamille, Kamille mor och barn och Kamille jul!! I de söta kortet hon skickat med stod längst ner, ta dig en stor kopp choklad och njut av tidningarna!! Så sjukt! Där stod min helt nygjorda kopp choklad! Snacka om att jag njöt!
 
 
 
 Å doften av årets första Clementin! Kan de bli bättre? Mmmm vilken lyx!
 Å älskade lilla Kajsa! Hon har kämpat så hårt med skolan de tre senaste veckorna! Hon och Micke kämpar och kämpar. Jag försöker också att hjälpa så mycke jag kan. Matte är ju inte min starka sida precis... och när dom sitter och pratar om att minus å minus blir plus tror jag att dom blivit galna...
I morrn har hon samhällsprov... de kan jag hjälpa till med lite, inflation, ränter och monopool har jag lite koll på. Men jag försöker att stötta henne på mitt konstiga sätt, med att koka lite te och köpa nått gott till henne som hon kan mumsa på medans hon pluggar.
Nästa vecka är det höstlov och det behövs verkligen. Ska bli så skönt att slippa gå upp vid 06 varje morgon! Men jag känner mig lite orolig för hur jag skall "orka" att roa Rasmus hela dagarna...

 Tror ni man blir lycklig när Micke först går upp med barnen så jag får sova länge (jag hade en natt med så mycke verkar att jag var helt slut på morgonen) och sen när jag kommer upp hittar en "jag älskar dig lapp" på tv!! Fan va glad jag blir då!
 Å så hade jag förra veckan dille på lussebullar!! Hitta en lusselängd på Ica som jag avnjöt med en jultidning. Men när den var slut var det helt omöjligt att hitta nå mer lusse i butikerna. Stackars Micke kolla igenom alla i närheten.....
 Men jag har också dille å vindruver, å de är ju mycke lättare att hitta! :) Men dom får inte vara mjuka! krispiga och kalla skall dom vara, efter en dag är dom inte goda nog längre....
 Jag har en fototokig dotter hemma, vilket passar en fototokig mamma!
Vi har en MASSA ideer Kajsa och jag och jag hoppas verkligen vi hinner att fota några av dom innan bebis kommer! Jag fick panik idag när jag på kvällen hade så ont! Inte får bebis komma nu! Jag har en massa bilder kvar jag vill ta! Och göra en gipsavgjutning innan.
Med Maidicken hann jag inte göra någon gipsavgjutning så jag har bara på kajsa och rasmus.
I morrn skall jag till apoteket och köpa gipsbinder så vi kan fixa det på kvällen.
Och ta en massa kort! Vill ah kort på mig och Micke och ungarna och magen och bara på mig.

Jag hoppas hoppas verkligen att bebis stannar där inne minst en vecka till! Men som sagt, jag går in i v 38 i morrn och både Rasmus och Madicken kom i vecka 38+2......
På söndag är det min pappas dödsdag så ingen bebis då tack, då måste vi nog döpa den till Bosse efter min pappa :)

I morrn har Rasmus namnsdag och han är helt inställd på att få present.... ingen annan i familjen har fått present på sin namnsdag, nån bulle sådär på sin höjd..... men han ska tydligen ha present....

P:S första snön kom under tiden jag skrev detta inlägg! Tjejerna lyckliga... jag mindre lycklig då jag hade tänkt att vi skulle ta underbara höstkort i morrn.... har jag tur har det försvunnit tills i morrn så jag får mina kort..... Det året pappa dog 1996 var det jätte mycke snö!

5 kommentarer:

Natali sa...

Menade absolut inte din blogg :) Men ska följa den. OM du uppdaterar hahaha

Lillasyster Sanna sa...

Hej syrran!

Jag drömmer om dig väldigt ofta. Inatt drömde jag att bebisen hade kommit till världen och att den såg ut som en mini-Karin.

Hur mår du?

Jag tänker på er och hoppas att ni alla mår bra!

En stor kram
/Sanna

Anonym sa...

Är inne här varje dag och hoppas på nyheter.
Hoppas allt är bra.
/Helena

Karin sa...

HELENA förlåt jag skäms nu!!!
Eftersom blogspot ville ha pengar för att jag skulle kunna lägga upp bilder, så gjorde jag en ny blogg!!

Kolla in på www.mintrollunge.wordpress.com

Anonym sa...

TACK. Nu blev jag lugn.
Surfar in på nya bloggen :-)
God Jul
/Helena