måndag 14 juni 2010

Underbart

ÄNTLIGEN äntligen, ja känner de, ja kände det redan igår.....
Ja är på väg tillbaka, orken börjar komma tillbaka, chocken har börjat gå över, min kropp har sagta sagta börjat vänja sig... med att jobba heltid!!

Kan ju va så att ja känner så här för att jag varit "ledig" 3 dagar i rad, jag skulle ha jobbat i lördags men hade hög feber under natten och stannade hemma, hela dan satt ja i soffan och tyckte synd om mig själv med brännande ögonlock och ont i kroppen.

De kanske va just så att ja behövde lite extra vila, fler dagar i rad. Ja känner att jag börjar lära mig/acceptera detta nu, att ja måste hinna en massa massa på den lilla tid ja har hemma.
Har också börjat lära mig att se till att dom andra i familjen börjar hjälpa mig mer, tex att tjejrna plockar undan sin frukost själva, gå ut med sopporna, hjälpa mig helt enkelt. Jag orkar inte dra hela familj Dahlin AB själv, ja behöver hjälp.




Just nu är jag väldans kär i min man, han förvånar mig varje dag med att vara så go, känns verkligen att han älskar mig å de gör mig lycklig!

På fredag är det dax för oss att dra mot Västerås... Aroscup, Kajsas lag, ska bli såååå kul, ja verkligen längtar!! Hoppas på underbart väder, massa sol, mål och skratt!

Vi håller på att renovera här hemma, tapeter är inhandlade, tiden finns dock inte riktigt, men de kanske är ok om allt inte händer på en gång, som ja så gärna vill, men fint kommer de bli. Vardagsrummet är nästan färdigt, hallen och sovrummet står på tur.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart!
Ni är så söta.
Kram från mrs C
nej skoja bara
kram H ska det ju stå....

Lillasyster Sanna sa...

Så härligt :) Skulle gärna vilja hälsa på dig på jobbet nångång.
Kramar