torsdag 3 december 2009

Lite bilder

Jag vet att jag har varit dålig på att blogga å lägga upp bilder, jag ber om ursäkt. Men tiden räcker inte riktigt till just nu. Jag jobbar och pluggar, men plugget tynger ner mig just nu. Jag har två veckor kvar, har lite uppgifter jag kommit efter med som behövs göra. Känns så jobbigt att jag i går funderade på att hoppa av plugget! Men jag har fått hjälp från oväntat håll, kanske klarar jag av uppgifterna pga av henne. Jag hoppas!

Vist är frost vackert! Jag blir så lycklig varje dag solen skiner och frosten glittrar!
Så här ser min trädgård ut just nu. Underbar!


Förra fredagen hade dom korvfest på Rasmus dagis!!
Vi föräldrar och syskon var bjudna, vi fick höra korvsånger och äta korv :)

Rasmus och jag hade pratat om innan att han skulle stå still (han brukar annars komma springande till mig) och sjunga högt med dom andra barnen, vilket han till min glädje gjorde :)

Fröknarna grillar korv :)


Rasmus åt två å drack en massa saft

Min "glada" familj.....
Efter korvgrillandet va de filmvisning, fröknarna visade filmer från dagisets vardag. KUL :)

Morgon mys i stora fotöljen.
När ja ser detta kortet tänker ja på min pappa, han brukade ligga så som Rasmus gör på detta kort :)

Mitt vardagsrumsbord har gått sönder, så ja köpte tre små Lackbord på IKEA, 150kr för alla tre. Jag möblerade om lite också. Det känns inte så kul nu nar ja inte har några bokhyller, men en da kommer jag ha råd att köpa nya, tills dess får de se lite konstigt ut :)


Två nya bord, matterna är mammas gammla.

Bokstäverna köpta jag när Malin, Helena och jag var i Visby.


Förra helgen bakade vi pepparkakor.Medans barnen gjorde peppisar, gjorde Micke och jag julskinka och åt årets första skinkmacka....
MUMS, så god!


Vi har ju slutat äta godis, så efter middagarna på helgen äter vi fruksallad! Å kokosnöten kunde ja inte låta bli att köpa, så söt, så god, fast det är bara jag som gillar de.... dagens ungdom!

Så här ser de ut hos oss på fredagskvällarna.....

2 kommentarer:

Ellen* sa...

Åh - de blomstene med rim på var bare utrolig vakre!! Og så misunner jeg deg den kjempestore lenestolen - sånn ønsker jeg meg til å lese og kooose i! (men ville nok ikke fått plass i min smale stue...)
Ha ei trivelig adventshelg! E*

Nallebr.. sa...

underbara natur foton!!! ja visst är det jobbigt att pluggga... jag gör också det och det är tur att jag är såå himla envis för annars hade jag hoppat av för länge sen...
Men va duktiga vi är som kämpar vidare.. eller hur:) kram