torsdag 15 april 2010

kusligt!

Ja kolla just hur mitt springschema ser ut nästa vecka.
I min kalender har ja skrivit upp hur jag skall träna springa och jobba.
Jag har skrivit upp jobbtiderna med bläckpenna, men from nästa vecka hade ja skrivit alla tider med blyerts!!! Bara att sudda ut, men vist känns de väl lite kusligt, som om ja visste att ja inte skulle få fortsätta.....
Här ska suddas, J***A skit Life!

6 kommentarer:

Emma sa...

hej,
är här inne lite då å då....
Blev lessen när jag läste vad du råkat ut för på jobbet....
det är inte okej, felslag har jag gjort hundra gånger säkert, huvudsaken är att det koorigeras å rapporteras men det gjorde du ju.
Det är ingen skälig orsak till uppsägning! absolut inte!
Sen kanske du inte vill fortsätta när de behandlat dig så men di borde låta facket få veta, för de behöver veta sånt. Å du kan alltid prata med dem även om du inte är ansluten till dem. nästa gång råkar någon annan illa ut!
Stå på dig å visst kommer du att hitta ett nytt jobb!
KRam

Emma sa...

hej igen....
jag har varit med om samma sak, fast jag var gravid. Blev lovad att komma tillbaka å allt kändes så himla bra, sen kom hösten å helt plötsligt hade han aldrig "lovat" något. Skitstövel!
Men nu ska jag börja jobba igen, bara ett sommarjobb men jag är glad för det, hellre det än arbetslös! Så nu är man 2barns mamma å sommarjobbare =)
Du kommer att hitta ett jobb, bra mycket bättre än det där stället!
Att göra fel är tillåtet bara man rättar till dem!!

Kram på dig!

//Emma

M sa...

hej! det är första gången jag kikar in här men inte sista tror jag. du skrev att det var kusligt att du skrivit med blyerts. jag tror på det undermedvetna, så ja, kanske är det kusligt eller också visste du...

Anonym sa...

Där vi bor är faktiskt inte blåsippor fridlysta. Här är dom helt okej att plocka. =)

Hoppas att de går bra att springa i veckan. Jag blir så avundsjuk på att du orkar och hinner. Jag är för lat och lyckas inte ens med dagliga promenader. Kram

Malin sa...

Ja, kusligt värre!!! Fortfarande skittråkigt, du är en grym försäljare!!! Deras förlust, helt enkelt!!! Kanske skulle bli säljare, istället???

Kram Malin

Hemmabloggaren sa...

Verkar inte vara någon bra arbetsgivare anyway om man avskedar folk på så lösa grunder. Fast jag förstår att det är jobbigt när tryggheten rycks bort under fötterna.

Stor kram till dig.