torsdag 22 januari 2009

Duktig skoltjej i dag

Jo då, jag är duktig tjej och är i skolan i dag! Men jag måste erkänna att jag var nervös innan ja kom hit. Jag vill ju inte sitta å gråta i skolan! Men min klass är så underbar! Allt känns helt ok just nu (förutom den sjukt tråkiga filmen vi kollar på nu, som får mig att somna!)

Jag är så otroligt tacksam över alla som skriver goa kommentarer här på bloggen, skickar sms, msn eller ringer! Tänk att jag har er alla! Tänk att det finns människor som inte "känner" mig mer en via bloggen som hejar på mig! Det känns stort! Jag kan inte förklara hur mycket ni alla (kända och anonyma) betyder för mig! TACK

Det snöar utanför vårat skolfönster, jag önskar snön kunde lägga sig som bomull runt mitt hjärta å få det sluta att blöda!

på måndag är det inte längre vi! Då e ja ensam, eller ja har ju barnen, familjen och er! Å de är jag sjukt tacksam för!

I morrn skall jag faktiskt gå ut! Ja och Nina skall ut å supa bort alla problem å dansa tills vi stupar! Omoget, ja vet, men just nu känner jag mig inte så mogen! Vill bara lägga mig på marken å sparka å skrika NEEEEEJ, du får inte lämna mig!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ha en underbar kväll! :) Dansa, var glad och njut av dina vänner! Låt kvällen få vara din! :)
KRAM
/K

Helena - nyckeln till mitt hjärta sa...

Ha det så kul imorgon kväll!
Kram H

Anonym sa...

Det är inte svårt att känna sorg med dig och stötta dig.

Genom din blogg har vi fått så många kloka, fina och tänkvärda ord och tankar.
Du har visat glädje, sorg och kärlek. Jag hoppas verkligen att du får en kul kväll.
KRAM / B

Anonym sa...

:) Ja Karin vi är inte mogna och kommer aldrig att bli!!! När vi är 70 år går vi fortfarande på Golden och super och röjer....

Lov U // your dancing Queen for life..

Anonym sa...

Du är superduktig som orkar med skolan ändå. Vissa gör ju så att de satsar helhjärtat på studierna/jobbet för att slippa tänka och känna efter. Det kanske kan funka, men inte för mycket i för långa perioder.

Hoppas ni i alla fall kan vara vänner. Och att du får en UNDERBAR kväll imorgon!

Kram syster dyster