tisdag 2 december 2008

Konsert

Jag har bestämt mig för att inte åka till Norge och gå på morfars begravning. Ett konstigt beslut kan tyckas, men jag har helt enkelt inte råd! Först och främst måste jag betala för flyg tur och retur, sen taxi från flygplatsen å så någonstans att bo å mat på de... Norge är inte de billigaste landet precis!! Min mamma tyckte att jag skulle stanna hemma, så jag gör det. Jag var ju trotts allt där och hälsade på när han levde, och det känns skönt att jag gjorde de, nu är det ju försent.


I kväll har vi varit på Madickens körkonsert. Hon har en helt otroligt bra körledare, Karl, som med världens lugn tar han om allas dessa barn. Nån höll på att törsta ihjäl, nån måste kissa å en tredje påminde om att han faktiskt glömde en vers! :) Så underbara! Kajsa ville inte vara med i kören i år, vilket jag kan tycka är synd. Men det är inte så många i hennes ålder som går, så det kanske är förstårligt. Hela Gustavsbergs teatern var full och dom har tom sålt ut en extra föreställning.



Hela kören, körledaren Karl på vänster sida.




Madicken och Klara efter konserten.
Ursäkta för de mörka bilderna, men dom är helt oredigerade!



I dag var Kajsa snäll å hjälpte mig att damsuga, svärmor har nämligen varit här å tagit hand om Rasmus medans vi va på konserten. Lika bra att städa innan hon kommer, men jag hann inte städa allt, så hon hade hand diskat dagens middag när vi kom hem :) Hon är för rolig!

I morrn är det dax för plugget igen... ååååå ja läääängtar till fredag!! Då skall ja få följa meMickes företags julbord!! Vi skall till Anexet och äta och kolla show!! Jag längtar så ja tror ja dööör!!! Ja ska äta tills ja dör! :)

I morrn skall mamma och ja på kurs! Gör juldekoration i antik stol heter kursen, ska bli så kul! hoppas mamma orkar, ja vet att hon är ledsen över morfars död, kanske detta kan göra henne lite glad! Ja menar en helkväll me mig, kan man bli annat en glad av de ;)

Å på torsdag skall mormor,Kajsa, Micke å Ja ha myskväll å kolla Mamma Mia, vi är nog de sista som inte sett den filmen!!

1 kommentar:

Kajsan sa...

hihi vad lustigt!! Jag såg Mamma Mia igår kväll! *asg* Den var såååååååå bra! Önskar på sätt å vis att jag inte hade sett den! Då hade jag kunnat se den igen fast för första gången! ;) Galet! Men så funkar min skruvade hjärna! ha ha.
Julbord låter gott!
Jag kämpar vidare med "sopporna/mikshakesen"... Inne i vecka 4 nu och hoppas kunna stå ut denna veckan med... Förra helgen var tung, men jag hoppas det ska gå bättre denna helgen.
Har gort mig av med ca 15kg nu och har ändå mer än hälften kvar! *stirrar*
Så kämpa på då helt enkelt! ;)
Må gott å ha det underbart på kursen!
KRAM