fredag 1 augusti 2008

Kräftor bad å regn


Detta var dagens middag :)
Det är också dagens enda kort! tro det eller ej, men när jag skulle ta kort i dag (när vi satt på stranden och Kalle Rebecca och Rasmus var så underbara) så gick det inte... för jag hade för första gången i världshistorien glömt minneskortet kvar i datorn!! ÅÅÅ så klumpigt!

Micke Rasmus och jag hämtade upp min ena lillesyrra i centrum i dag.
Sen drog vi ut till Ingarö igen för att bada. Detta är Mickes sista semester vecka och dom säger ju att det skall bli sämre väder, så det gäller ju att passa på att bada.
Det gjorde vi också! Rasmus har hitintils hållt sig snällt i strand kanten, men i går när Micke och han var och badade så släppte det. I dag var han helt galen, gick långt långt ut. Vi var självklart med. Han snubblade några gånger och kom under ytan, men var lika snabbt uppe igen och såg inte allt för rädd ut. Han körde hårt med sin moster och farbror, dom fick snällt följa med honom ut till hans favorit ö.

Runt 15,00 började himlen ändra färg, från härligt ljusblå till mörkgrått. Vi hann precis hoppa in i bilen när himlen för en kort stund öppnade sig! Det regnade så kraftigt att man inte såg ett dufft framför sig, så vi åkte i snigelfart. Sen helt plötsligt var allt över och en enorm fuktig värme slog i mot oss när vi hoppade ur bilen vid ICA.

Där handlade vi bagett, aioli, godis å cola. Sen åkte vi hem och slappade en stund, man blir så trött av att vara på stranden. Senare dukade Micke upp till middag, med alla våra goda kräftor :)

När Micke lagt Rasmus tittade vi på film, sen åkte syrran hem. Det har varit en bra dag med syrran, som vanligt! Vi babblar hela tiden om allt möjligt (mest skvaller och snusk :) å Micke lägger in nån syrlig komentar då och då. I da var han på riktigt mobba syrran humör :)
Helt underbart, han är så rolig :)

I morgon skall jag ringa och gratta Kajsa på namsdagen och säga att hon skall få följa med på Lars Winnerbäck konsert om en vecka!

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, snacka snusk är det bästa jag vet. Gärna ironiskt med killar som inte fattar att jag driver med dem.

Du har väl också namnsdag?! Grattis till er båda!

Aw Winnerbäck...<3 Lite sorgligt känns det att Calle inte ska med. Kan ta alla detaljer om det där sen, lite för privat här.

Men det blir så mysigt med er också! Kramar <3