torsdag 25 juni 2009

Grävare önskas!!! Snarast!


När ja ser de här kortet, tog de igår, undrar ja om man inte skulle ha döpt denna lilla killen till Emil i stället!! Vist ser han väl ut som en Emil här :) Go å glad på väg till dagis. Ett dagis han inte längre vill gå på. Han har ju blivit en stor kille och börjat på storbarnsavdelningen... vilket han inte gillar, för hans bästa kompis Rasmus Lindqvist är fortfarande kvar på småbarn :(


Men mamma... titta.. de e snigel här!!
Rasmus hitta en snigel i sin vattenkanna, lyckan va total :)


Ja å min älskade syster yster har varit runt och köpt en massa blommor, när vi kom hem drog ja på mig snickabrallerna... å självklart ska Rasmus också ha sina då :)


Här är några av alla de blommorna jag köpte.


Å så här blev det när ja jordatklart :)
Syrran satt på en stol bredvid å med ett isvattenglas i högsta hugg :)


Jag har köpt rosor, vildvin, kaprifol å klematis att plantera runt pergolan... men ja fick bara ner 2, för fy fan! Jorden va som cement! Helt omöjlig att gräva i!! Usch va arg ja va!!! De va ett tag sen ja saknade en man i huset (sist va förra veckan när ja kämpa med att få upp en rödbetsburk) men ja kan lova att ja gjorde de nu! De hade varit perfekt att ha en man som grävde lite hål åt en nu! Ja la ner å får fortsätta grävslitet efter Aroscupn= fotbollscupen Micke, Kajsa å ja ska åka på i morrn. Ska bli så kul! Så ja kommer tystna nu ett tag... hörs igen på söndag!!
Kram Kram och ha en super trevlig/varm helg :)


Bild på pergolan, ja vet, ni hade säkert väntat er mer... men så här ser den ut.... ser snett ut, men inte lika snätt i verkligeheten!

1 kommentar:

Katja sa...

Men det blev ingen blåbärspaj! Hehe. Men det var en helt underbar dag. Det är så skönt att åka hem till er och slappa. Men jag fick slita på min balkong sen men nu är det toppenfint!
Vad jag ser fram emot onsdag. Det ska bli så mysigt! Och nu har jag köpt födelsedagspresent till Madicken, hoppas att det blir bra bara.
Men njut av helgen å syns vi på onsdag.
Hälsa.
Stora kramar!!