torsdag 23 juli 2009

Glass i stora lass :)

Vi har väntat hela veckan på just denna dag! Varje morgon har Rasmus undrat om det är i dag de ska hända... Så är den äntligen här, den stora dagen, veckans höjdpunkt, dagen G, G som i GLASSBIL!! :)
Vi kom precis hem från coop, gick runt i butiken å fatta inte va ja gjorde där.. va ska vi äta, va har vi inte hemma, va e ja sugen på.... de blev typ inget vettigt alls, men men, skit i de nu, ja får göra ett nytt försök i morrn, då kanske den värsta förvirringen och smärtan har släppt. Nu åter till glassbilen! Jo, när vi stod på parkeringen hörde vi den, den underbara melodin som gör att alla barn i området kommer springande. Vi gick... ja eller sprang, genast mot melodin, när vi kom fram satt Rasmus bästa vän, Rasmus Lindqvist på en stol och väntade, enl hans pappa hade han suttit där i en timme och väntat!!!
Alla barn hoppar och skriker av lycka när bilen backar mot oss. Så när den stannat stegar ja fram, ja vill va först, har ju frysvaror utanför dörrn som står å väntar! En sån, säger ja, en massa små pinnar i olika smaker, lagom stora å många, ok säger killen, å så vill ja ha en sån till mig, ja tog några små typ chokladpraliner, å en sååååån, skriker Rasmus och pekar på den största isglassen, den där suuuperlånga! Ja ja, säger skiljsmässomammam med dåligt samvete, den också. Så stegar vi hem med alla våra lådor, stolta och glada, ingen av dom andra barnen fick så många glassar som vi :) Men, ja kan lova att mina mungipor åkte ner när ja kom hem å kom på att vi har ju världens minsta frys!!! Ja ja, med lite våld och mindre passande ord så fick ja in alla glassar!!!

Inga kommentarer: