måndag 13 juli 2009

Hemma igen


Hemma igen!
Har haft så sjukt kul!!! E så trött å full av minnen att ja spricker!
Vi har haft de så bra, detta är den roligaste resa ja gjort. Vi har suttit i bubbelpoolen ute i solnedgången, fått massage å ansiksbehandling, ätit gott, shoppat, skrattat, dansat... haft det helt underbart!


Malin å ja i visby.

Först var vi i Riga, gick runt i stan åt god mat, såg tre brudpar, gick runt i cirklar (ja peka å vi gick, runt runt :)


Sen va vi i Visby, åt glass, såg underbara blommor, shoppa upp halva resekassan :) Tog varsin lyckosten på stranden, njöt.


Å varje kväll äta trerätters å sen dansa :)

Tack Helena å Malin för en underbar resa!! Ni är bäst, jag har haft de så sjukt kul!

6 kommentarer:

Jeka (Jessica) sa...

Hej hjärtat!
Vad kul att ni haft så roligt!
Detta är du bara sååå värd!
Hoppas att känslan håller i sig länge, länge!

MartinaN sa...

Gud va avundsjuk jag e på er resa. Jag vill också åka iväg men när man precis blivit arbetslös så e det inte så lätt...=(

MartinaN

Karin sa...

Men Martina har du! Va tråkigt!
Hoppas hoppas du snart hittar ett nytt jobb, ja håller tummarna för dig! Livet är långt, du hinner helt klart åka på en massa resor när jobbfrånten ordnat upp sig, å du förstår säkert att ja inte heller hade råd med denna resan egentligen... men ja behövde lite kul, de har ju varit så sjukt kämpigt på sista tiden.

Hoppas du har de bra å inte är allt för ledsen över de förlorade jobbet, du vet, de finns en mening me allt, fast man fattar inte meningen förens allt har ordnat sig, så de finns säkert nått nytt spännande där ute för dig, de kanske e ny du ska ta en riktig funderare på vad du vill göra med ditt "arbetsliv" vad du vill bli, kanske börja plugga??

Ha de gott!
KRAAAAM
Karin

MartinaN sa...

ja, jag funderar för fullt, hehe men en resa till stockholm brukar det bli minst en om året så det blir det nog. haha. Klart det kommer lösa sig, skall bara leva lite snålare ett tag....det kan ju vara nyttigt det me. kram

Anonym sa...

Snyggkarin!

Katja sa...

Skönt att du är hemma.