tisdag 10 juni 2008

SVERIGE

HÖR VÅRT SVENSKA VRÅL, NÄR SVERIGE SKJUTER RAKT I MÅL!!



ÅÅÅÅ vilken underbar match!! Hela familjen satt samlad tom en väldigt ointresserad lillesyster, fast hon kolla inte match utan passa på att läsa alla mina nyinköpta tidningar!
Självklart kollar vi Sverige matcher i full mundering...
ÅÅÅ Zlatan....


Som ni ser så är hela familjen samlad igen! Rasmus blev jätteglad när jag sa att vi skulle gå och hämta Kajsa och Madicken på skolan i går. Han har redan lekt slut på dom :)

I dag har jag gjort lite allt möjligt. I morse fixade jag en krans till Ida som skall ha den på sin skolavslutning i morrn, glömde dock att ta kort på kransen. Efter det stressade jag in till världens bästa frisör och vän Anne-Sofie som fixa mitt hår... åååå när hon tvättar håret..
Sen gick jag runt på stan och letade Sverige tröja jag ska ha på festen på lördag... ja tror jag hittade en som är ok. Men fy fan va dyrt allt är som har Sverige märke på sig!!
Efter en massa koll i butiker träffade jag syrran, vi åt på Pizza Hut och gick på bio. Så mysigt! Hon följde med mig hem, för i morgon skall vi fira att Madicken går ut 1:a klass. Vi har köpt presenter och det blir lunch och fika efter avslutningen.
Så här såg det ut i går när morfar bjöd på supergod prinsesstårta.






Kolla in snygga smörkniven Kajsa har gjort hos sin farfar! Den är gjord av en, jag kan lova att den luktar gott!!


2 kommentarer:

Helena - nyckeln till mitt hjärta sa...

Men Gud så snyggt med den där lockiga peruken! Allvarligt!
Skitsnyggt!
fick du mejl från Agge om hennes och Jukkas utställning?
Den ska jag kolla in.
Jag kommer föbi dig runt 9 imorrn då!
Kram h

Anonym sa...

Haha, så sexigt med peruken måste jag säga. ;) Jag har dock helt missat att det ska vara gulblå kläder på lördag?! Oooooooops! Såna har jag inte skymten av, höhöh. Ni får förlåta mig om jag dyker upp i en helt annan färg. ;p