fredag 5 september 2008

GRÅTER trotts fredag :(

Det är som vanligt inte så farlig som det låter!

Utan det är så, att jag gick in på youtub och kollade videon till Arn filmen. Det tog inte lång tid till tårarna trillade ner för kinderna. Låter kankse lite töntigt. Men jag vet hur det känns att plötsligt förlora någon nära (min pappa) Och det är ju vad filmen handlar om! Det tar fram en massa kännslor i mig, å då rinner tårarna.
När jag var liten, hade jag en kännsla av att jag skulle förlora nånn av mina pappor, den kännslan var så stark, men jag trodde att det var Björne som skulle suppa ihjäl sig, inte att min pappa skulle gå till jobbet en måndag och inte komma tillbaka nå mer.
En väldigt lång tid har jag haft kännslan av att mina döttrar kommer vara med i en bilolycka, jag vet inte varför jag har den kännslan och jag vet att ni tycker jag är töntig, men så i Arn filmen så förlorar drottningen sin son, hennes smärta gick rakt in i mitt hjärta och jag fick presse mig mycke för att inte börja gråta på bion.

Nu när jag såg videon, så var just den film snutten med i videon, å ja började gråta.....
Mitt i kom min underbara man hem från jobbet. Han förstod direkt varför jag grät vid datorn, vi behövde inte säga nått, han bara tog mig i sin famn.
ÅÅÅÅ vad jag älskar honom!!
Här kommer videon, ni kommer nog tycka det bara är en vanlig video, men jag tror ni förstår varför den rör mig så djupt





Där du andas
Där du älskar
Där vill jag leva min stund på jorden
Där vi sjunger
Ska alla himmelens änglar
Få lust till samma sång


Klicka på bilden om du vill se den större!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tårarna kommer hos mig, så du är inte ensam! Du är aldrig ensam, glöm inte det...

Kan ändå förstå din rädsla inför oron att förlora någon så nära igen. Men INTE förrens det händer (och det gör det förhoppningsvis ALDRIG!) är det sant!

Låten och bilden var så fina! Som alltid...

Kramar

Helena - nyckeln till mitt hjärta sa...

Vilken fint collage du har gjort sötis, jättevackert!
Så fina ord också.
Jag tycker inte att du är töntig för att du har olycksbådande känslor, men jag tror inte att något kommer att hända bara för att du har de här känslorna. Jag tror att det handlar om saker du har inom dig, saker som redan hänt.
Men jag är ju bara en glad amatörpsykolog...;)
Men gud vilka små söta stumpor på Skansen i förra inlägget, ni ser ut att vara under 12 båda två :)
Hoppas att du har en trevlig helg. Jag har ätit som en häst hela dagen. Först grötfrukost, sen thaiwok med kyckling och cashewnätter på jobbet sen tacos och äppelkaka med vaniljvisp till middag. Raaap....
Glöm det där med att inte kunna knäppa byxorna, jag kan inte ens ha stumpor på mig just nu.
Kramelikram från Helena